top of page

Naschoolse activiteiten

GuillaumeZhang_CNP-11.jpg

Een naschools programma starten is eenvoudig! 

De enige vereisten zijn:

  1. Toegang tot een computerlokaal met minstens één computer per twee kinderen.

  2. Een vlotte internetverbinding wanneer alle kinderen tegelijk aan het werk zijn.

CodeNPlay zorgt dan graag voor de rest: registratie, betaling, materiaal en facilitator. Bij gebrek aan computerapparatuur zijn er ook mogelijkheden om apparatuur te lenen/doneren. Na de les of tijdens de lunch, we kunnen ons aanpassen aan uw behoeften.

Een eerste stap in de digitale wereld

Ons naschoolse aanbod is vaak de gemakkelijkste en snelste manier om digitaal onderwijs in uw school te brengen. In slechts een paar weken, en met een kleine investering van de school, kan een naschools programma met leerlingen van start gaan.

PA136322.JPG
GuillaumeZhang_CNP-28.jpg

leren met plezier

Of het nu gaat om het programmeren van kleine robots, het maken van een videogame of gewoon het ontdekken van de digitale wereld, spel en plezier staan altijd centraal in onze activiteiten. Het leren is niet beperkt tot digitale vaardigheden, kinderen zullen ook vaardigheden ontwikkelen zoals creativiteit, groepswerk en logica.

Aantrekkelijk voor ouders

Onze activiteiten zijn een goede manier om te leren denken in computers in een buitenschoolse context. Wij stellen vast dat de vraag naar buitenschoolse educatie in digitale vaardigheden populair is bij de ouders. 

GuillaumeZhang_CNP-7.jpg
bottom of page