Challenge #11 Algobot

Robots redden de Europa

Algo-Bot is een onhandige robot die werkt voor de bemanning van de Europa, een intergalactisch schip dat tot taak heeft nieuwe bewoonbare gebieden te vinden in de diepten van de melkweg. Aan boord van de Europa houdt een deel van de menselijke bevolking, die de onbewoonbaar geworden aarde is ontvlucht, een winterslaap in afwachting van een nieuwe wereld. Niet wetende hoelang de reis zal duren, besluit de bevelvoerende bemanning de totale besturing van het schip toe te vertrouwen aan een team van robots die zij betrouwbaar en voldoende autonoom acht om de missie "Europa" uit te voeren.


Alles lijkt goed te gaan totdat een routine missie mis gaat en er paniek uitbreekt op Europa. De puinhoop is zo groot dat alleen Algo-Bot en zijn superieure PAL het schip kunnen redden van een vreselijk einde! Om dit te bereiken moeten de twee robots, geïmproviseerde helden, zo snel mogelijk de Kunstmatige Intelligentie van het schip herstellen, zonder welke er geen ontwaken meer mogelijk zou zijn voor de menselijke bemanning! [http://www.algobot.be/]


Installeren van het spel (op de computer)!
Vraag een vriend om hulp als je die nodig hebt. Hier is de procedure!


Om het spel te installeren, is niets eenvoudiger. 


Ga naar https://www.algobot.be/

Klik op de download link die overeenkomt met uw configuratie. *

3. Pak het bestand uit (klik met de rechtermuisknop op het bestand) **.


4. Start het bestand *.exe 

 

 

5. Spelen !

* VOOR WINDOWS: Hoe weet ik of mijn computer 32 of 64 bit is?

Installatie van het spel (op Smartphone)

Als u geen toegang hebt tot een computer, raden wij u de Lightbot applicatie aan, op Android of Apple. Het is iets eenvoudiger, maar de spelmechanismen zijn vrij gelijkaardig. Probeer het eens! 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lightbot.lightbothoc

Contact

 

contact@codenplay.be

Cantersteen 10, 1000 Bruxelles

  • Twitter Social Icon
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
©© Copyright de CodeNPlay