top of page

Introductiesessie op mijn school

Voordat u onze opleidingen volgt en aan een begeleidingsprogramma begint, kunnen wij in uw school inleidende sessies organiseren: "Leer een kleine robot besturen".

ozobot.jpg

Inhoud

Tijdens een workshop van 2x50 minuten nodigen we kinderen van 8 tot 12 jaar uit om onze kleine vriend Ozobot te ontdekken! Ozobot is een tweewielige robot die parcours volgt a.d.h.v sensoren die reageren op kleurveranderingen. Door middel van leuke activiteiten - met stiften, papier en robots - kunnen de kinderen hun eigen routes maken, leren ze begrijpen hoe een robot werkt en hoe ze instructiesmoeten geven.

Publiek

Kinderen van 8 tot 12 jaar, van het 3e tot 6e klas. Een workshop is voor een groep van maximaal 28 leerlingen. Het is mogelijk om meerdere workshops per dag te organiseren om zo meerdere klassen te bereiken.

Periode

Van september tot juni tijdens schooluren.

Locaties

In Brussel en regio Aalst. Buiten deze steden komen er extra transportkosten bij (neem contact met ons op voor meer informatie).

Prijs

2x50 min initiaties in minstens 2 klassen tijdens een schooldag

 

  • Halve dag - Initiatie in 2 klassen: 250 €

  • Hele dag - Initiatie in 3 klassen: 350 €

  • Meer dan 3 klassen: offerte op aanvraag

 

De workshop wordt geleid door een CodeNPlay-animator in samenwerking met de leerkracht die verantwoordelijk is voor zijn/haar klas. De actieve deelname van de leerkracht is essentieel om de kwaliteit van de animatie te garanderen, maar ook om samen met de kinderen het plezier van robotica te ontdekken :-)!

Deze initiaties zijn optioneel bij ons opleidings- en ondersteuningsprogramma voor een digitale transitie in uw school. Aarzel niet om direct te kiezen voor ons trainings+ ondersteuningsaanbod . Indien je na de initiatieles in de verleiding komt om verdere stappen te zetten met CodeNPlay, reduceren we de prijs van de initiaties van de prijs van onze training .

bottom of page