top of page
GuillaumeZhang_CNP-11.jpg

EEnvoudig te implementeren

Een eerste stap in de digitale wereld

Ons naschoolse aanbod is vaak de gemakkelijkste en snelste manier om de eerste stap in het digitaal onderwijs te zetten.

 

Dit vereist een zeer kleine investering van de school omdat alles wordt beheerd door CodeNPlay: de workshops, het materiaal en de animator- hoewel we graag een leraar van je school opleiden indien gewenst!

PA136322.JPG
GuillaumeZhang_CNP-28.jpg

Aantrekkelijk voor ouders

De cijfers spreken voor zich: 90% van de ouders wil dat hun kinderen 'computationeel denken' op school studeren en 44% van de bevraagde Britse ouders vindt deze vaardigheid belangrijker dan het aanleren van een vreemde taal .

 

Onze training is een goede manier om vertrouwd te raken met IT in een naschoolse context. We merken dat de vraag naar naschoolse educatie in digitale vaardigheden zeer populair is bij ouders.

leer terwijl je plezier hebt

We bieden interactieve activiteiten aan die op een leuke manier gegeven worden. Of het nu gaat om het programmeren van kleine robots of het maken van hun eigen eerste videogames. Naast coderen ontwikkelen kinderen verschillende vaardigheden, zoals creatief denken en groepswerk.

We willen ze kennis laten maken met de technologische wereld waarin we leven en ze de best mogelijke cyberburgers maken.

GuillaumeZhang_CNP-7.jpg

Buitenschoolse activiteiten

Het is heel eenvoudig om CodeNPlay op school te starten.

Minimale vereisten:

  1. Toegang tot een computerruimte met minimaal één computer voor 2 kinderen.

  2. Een vlotte internetverbinding als alle kinderen tegelijkertijd aan het werk zijn.

CodeNPlay helpt u graag bij het opzetten van de computerles of we kunnen u onze eigen materialen lenen . Workshops kunnen plaatsvinden tijdens de middagpauze of na school wij passen ons aan uw wensen aan.

bottom of page