top of page

het buitenschoolse

GuillaumeZhang_CNP-11.jpg

Een naschools programma starten is eenvoudig! 

De enige vereisten zijn:

  1. Toegang tot een computerlokaal met minstens één computer per twee kinderen.

  2. Een vlotte internetverbinding wanneer alle kinderen tegelijk aan het werk zijn.

CodeNPlay zorgt dan graag voor de rest: registratie, betaling, materiaal en begeleider. Bij gebrek aan computerapparatuur zijn er ook mogelijkheden voor het lenen/schenken van apparatuur. Na de les of tijdens de lunch, we kunnen ons aanpassen aan uw behoeften.

 

Een eerste stap in de digitale wereld

Ons naschoolse aanbod is vaak de gemakkelijkste en snelste manier om digitaal onderwijs in uw school te brengen. In slechts een paar weken, en met een kleine investering van de school, kan een naschools programma met leerlingen van start gaan.

PA136322.JPG
GuillaumeZhang_CNP-28.jpg

leren met plezier

Of het nu gaat om het programmeren van robotjes, het maken van een videospel of het ontdekken van de digitale wereld, plezier en spelletjes zullen altijd centraal staan in onze activiteiten. Het leren beperkt zich niet tot de digitale wereld, kinderen zullen ook vaardigheden ontwikkelen zoals creativiteit, groepswerk en logica.

Aantrekkelijk voor ouders

Onze activiteiten zijn een goede manier om in een buitenschoolse context kennis te maken met computational thinking. Praat met uw schoolleiding en wij nemen contact met hen op om de workshops te organiseren.

GuillaumeZhang_CNP-7.jpg
bottom of page